Leijoborg bredvid såpababe

Jag blev glatt överraskad. Efter allt jag läst i amerikansk press räknade jag med att den skulle vara helfiasko. (Visste ni tex. att Nicole Kidman var klar för Angelinas roll innan hon sa nej?).
Men den var tres konstig. Inte på ett märkvärdigt sätt men konstig för att ha blockbusterambitioner. En blandning av svart komedi och actionrulle. Som om Danny DeVito regisserade ihop med John Woo. Totalt orealistisk men med två heta charmiga babes i rollerna. En popcornfilm med äventyrliga ambitioner.
Jag gissar att den kommer att få tvåplusbetyg. Jag skulle nog ge den tre.
Sedan är ju frågan om man vill SE Angelina Jolie och Brad Pitt få till det sexhett på duken. Det är liksom too good to inte bli bitter. Min kompis ville verkligen inte det. Han blev sotis liksom resten av världen, antagligen.
Men det var fine with me. I liked it.
Gick inte på vimmelfesten på Lidingöbro värdshus efter visningen men noterade på Rigoletto att Lars Leijonborg satt bredvid en postsnygg såpaskådis från 90-talet som jag inte minns namnet på, typ Josefin Bornebush?
Och rara Gry Forsell frågade när jag skulle ge ut en diktsamling (?). Och Farmen-Adde hade ett stort afro.
Och Daniel Nyhlén var som vanligast den snyggaste vimmelreportern.
Fredrik
hits