Genrepet - det ser ut som han skiter när han sjunger

Så var det genrep och precis som genrepet i Leksand sätter Lena timingen perfekt. Snälla låt det gå så här bra imorgon också. Det är mer leenden, precis som utlovad från Lenas sida, även om vissa känns aningen självironiska. Sexskämten är borta, men Lena har behållit mycket av självironin.

Så kliver Magnus Carlsson upp på scen - tillsammans med Martin Stenmarcks tjejer. Jo, det är sant, i år är de klädda i svart och ska ta Magnus till final är det tänkt, det kan gå vägen.

Fortfarande lika intressant att se the Elephantz nummer. Körkillen Martin Kagemark är verkligen inte med på scenen, han står antagligen bakom scenen och sjunger sin stämma. Antagligen är han gölad att slippa elefantdräkterna - trots att det finns fläkt inne i huvudena.

Sonya är mitt eget favoritnummer, det är show, dans eld och en refräng som sitter., Hon är snygg, dansarna är snygga, men det gäller att hon gör ett tokbra framträdande för att folk ska minnas henne förbi Östen med resten, Kikki och sista skrällen, Velvet.

Pablo Cepeda försöker desperat få publiken att känna igen honom och har plockat fram bongotrummorna som han använde i Mendes nummer, men trots att han dessutom sliter av sig kavajen och avslöjasr ett schlagerglittrigt linne inunder, så kommer det nog inte räcka särkilt långt.

Kikki älskar scenen och publiken verkar älska henne, kanske är kläderna inte så anskrämliga trots allt - hon verkar ju i alla fall väldigt glad över dem
- Jag har använt svart så mycket, ceris är min färg, kommenterade hon kläderna direkt efter repet.

Niclas, ja, vad ska man säga? 12-åriga flickor i publiken älskar honom, men det ser faktiskt ut som han skiter när han sjunger.

Så kommer Velvet in och river av en rejäl rökare. "Mi amore" är farlig och får hon bara till alla kamerablickar så kan det bli andra chansen för henne.
hits