Dagen efter - bonusskvaller

Jaha, så var melodifestivalen över för den här gången då. Bara väntan på "Dagen efter"-programmet som sänds ikväll kl20 och det är det enda evenemang jag inte deltar vid. Blir till att sitta framför tv:n här på redaktionen och avnjuta de sista minuterna av årets Melodifestival. Tills dess måste jag ju bjuda på lite Kvarglömt skvaller.

Magnus Bäcklund fick ju gräslig kritik för sina byxor i delinalen i Leksand. I Aftonbladet fick han ett minus i betyg. Med härlig självdistans bad Magnus och hans låtskrivare Mårten och Lina Eriksson om att få en minus-tröja till finalen. Klart vi fixade det. En första tanke var att Mårten skulle haft Magnus byxor på sig i green room tillsammans med minus-tröjan, men Magnus är ju inte den allra största av killar så Mårten kan ha haft lite svårt att komma i byxorna.

Istället svidade Magnus om till skinnbyxor lagom till efterfesten och då tog han också minus-tröjan på sig så alla kunde se honom i den när han framförde sitt bidrag för efterfestsgästerna.

Populäraste killen på efterfesten tycktes Anders Lundtröm i Rednex vara. Ständigt omgiven av flirtande tjejer och om han inte ville sova själv i natt så lär han inte ha behövt.

När Martin Rolinski lämnade festen berättade han att han också köpt en likadan svart jacka som jag. Precis som Kikkis dansare (fast vita) och en av Pontusarna i The Poodles (med påsydda stjärnor). Vi var rätt överens om att inte handla kläder i den butiken igen när det är schlagertider.

Carola har en hektisk dag idag. Nyhetsmorgon, inspelning av programmet Melodifestivalen 2006 - dagen efter, med Kristin Kaspersen som programledare och sen iväg till Göteborg. Där är hon nu och medverkar i Bingolotto. Jag hoppas hon får tillfälle att vila rösten så det inte blir nåt bestående fel.

Nu är det Aten som gäller, tills dess blir det nog lite uppehåll i schlagerbloggen.

Vi hörs
Torbjörn Ek - schlagerbloggare
hits