Hemma igen - laddar för nästa vecka

Äntligen hemma igen. Och med hemma menar jag så klart redaktionen. Varför vara ledig när man kan jobba? Har precis publicerat ett inslag från efterfesten. Kolla in det och se glädjen bland alla deltagare, och få lite mer skvaller.

Bloggare & Bengtzing
Tömmer kameran på de få bilder jag faktiskt tagit och som ser bra ut. Den här bilden är tagen 03.18. Linda Bengtzing var på väg för att lägga sig och jag fick sista bilden tillsammans med henne - vem ser ut att vara tröttast tycker ni?

Själv fortsatte jag i några timmar till, med att jobba så klart.

Pandang vid flygeln
Pandangkillarna visade sig ha oanade talanger när de intog flygeln på efterfesten.

Men nu blir det ledigt några dagar. Dags att ladda inför nästa vecka. Jag säger bara Kicki! Jag säger det igen: Kicki!

På de utländska schlagersiterna på nätet
började folk redan för en månad sen efterlysa rapporter om hur det gått med Kickis bantning. Jag lovar att avge full rapport på torsdag när jag träffar artisterna för första gången.
hits