Hannah nattklubbsviskade falskt

Rickard Engfors lämnar verkligen inte Hannah Graaafs sida. Han rättar till hennes klänning till perfektion och är siste man att kliva av scenen precis sekunden innan hon börjar sjunga.

Och vad hände med kvällens läckraste tv-bild? Öppningsbilden har tidigare svept runt Hannahs siluett och landat i hennes blick, idag på genrepet gjordes en helt annan bildlösning som var urtrist. Gör genast om igen, snälla bildproducent.

Att Hannah var nervös märktes. Hon hade svårt att hålla tonerna på slutet och lyckades med konststycket att snubbla från stillastående när hon skulle lämna scenen. Men med en hel del autografskrivande efter repet borde Graafs självförtroende vara på väg upp igen lagom till imorgon.

Krönikör Larsson (igår kallade jag honom visst för schlagerexpert, men eftersom det är hans första melodifestival får jag väl ändra Markus titel till blivande expert) kallar hennes sång för "nattklubbsviskande". Jag håller fast vid att hon gör en Jessica Rabbit - och det är menat som en komplimang.

hits