Bäcklund byxor en snackis - nu blir det svart istället

Var på shopping-runda i Stockholm. En viss herrbutik har förmågan att locka manliga schlagerartister och i år har än så länge Kikki D:s killkör gjort sina inköp i den butiken - till min förtret, som tidigt köpt exakt likadan jacka fast i svart till lördagens final.

Nu var jag på jakt efter nåt att ha under och, mot vad Magnus Bäcklund tror, så var jag inte där för att göra avslöjanden kring hans val av byxor. Men där stod han i alla fall tillsammans med Rickard Engfors (så klart, han har ju fingret med i alla bidrag känns det som) och Camilla från skivbolaget.

- Nu skriver du inte om det här, sa en något orolig Magnus.

Förlåt Magnus, men jag kan inte låta bli, dina byxor var ju verkligen en snackis i Leksand.

Nu verkar man i alla fall ha fastnat för nåt enklare i svart om man ska gå efter vad de tittade på. Kanske bra att satsa på nåt som inte drar fokus från låten. Så länge schlagerbloggaren var på plats vågade de inte handla nånting, så jag betalade min t-shirt och gick för att inte sinka deras inköp.
hits