Utslagna schlagerstjärnor firade Linda B:s 32-årsdag

Linda Bengtzing fyllde 32 igår och släppte första fullängdsplattan samtidigt. Det valde hon att fira med stor födelsedags- och releasefest på en nattklubb i Stockholm. Skaldjursbuffé med hummer stod på menyn och schlagerbekanta var med och firade.

Gregor var på plats, liksom Pablo Cepeda, Sonya, Ingela "Pling" och Magnus Bäcklunds låtskrivare Lina och Mårten Eriksson som visade att de läst schlagerbloggen och ville få inside-tips till Johanna Karlssons taxibeställningsknep. Anna Book ville också fira Bengtzing och självklart var Rickard Engfors med i kulisserna - säg när han missade en fest senast.

Linda gick upp på scenen och körde flera låtar från nya plattan och dessutom underhöll gruppen Schlagerfeber där bland annat Martin Kagemark från schlagerkören ingår och även Mattias Carlsson som showar i Kikki D:s nummer. Det var smått surrealistiskt när Linda och Martin Kagemark körde "Jag ljuger så bra" med full koreografi, men utan kläder att plocka av.

Linda blev torr om läpparna när hon stod på scen och vem ryckte in med läppglans tror ni? Just det, Sonya så klart. Sonyas läppglans verkar rädda alla som behöver - eller inte behöver.


hits