Efterfest och skorpor i pudlarnas byxor

Världens efterfest igår. Statt höll öppet till 05 för schlagerhjältarnas skull och det var många som verkligen röjde. Jessica Folcker avstod så klart, men Jessica Andersson kom trots totalfiaskot. Hon verkade helt knäckt av förlusten. Avsides fälldes också en hel del tårar, men inför festdeltagarna höll hon god min.

Kayo däremot var igång till tidigt på morgonen, men utan att låta nåt gå över styr. Full kontroll hela kvällen och när schlagerbloggaren hoppades få en bild var svaret:
- Klockan är fyra, my friend, nu är inte läge.

Bra svar från min favorit som tyvärr inte kom vidare till Globen.

Lena Ph och Martin Björk höll ställningarna på dansgolvet och Martin blev helt tokig när Mendes spelades i högtalarna. Herrarna Lundin och Nilsson från REA drev friskt med Phs stativdans när "Det gör ont" spelades, men Lena tycktes inte uppskatta skämtet utan gick ifrån dansgolvet. Trots intensiva försök lyckades inte Martin Björk få upp henne igen.

Jag fick världens dans med Patrik Isakssons superskojiga sambo Sofia Rågenklint.
Jag med Sofia Rågenklint
Vi buggade rejält och efter dansen kom en annan vacker flicka fram och vi fick beröm. Hon tyckte att hennes pojkvän också borde lära sig bugga.

Gentleman som man är bjöd jag självklart upp henne till nästa dans och även vi svängde våra lurviga. Hennes pojkvän kom fram efteråt - det var visst Martin Rolinski. Jag lyckades övertyga honom om att ta en bild på mig och min danspartner - Tack Katarina för dansen.
Jaag och Rolinskis Katarina
Och tack Martin för att du tog bilden!

(Märkligt förresten hur jag bara ser mer och mer sliten ut på varje bild, medan tjejerna alltid är ursnygga...)

Martin var också den BWO:are som höll längst på efterfesten. Alexander Bard fortsatte att hålla låg profil och lämnade festen först av alla, redan strax efter midnatt. Martin Rolinski och Katarina stannade kvar till 02.50.

Inte långt senare, 03.02, gled Henrik Johnsson ovch Malin Baryard iväg mot hotellrummet efter att ha stuffat på dansgolvet och festat med pudlarna, som Henrik är manager åt. Malin Baryard förresten, kanske får en egen låt i nästa års Melodifestival, det snackades det i alla fall om på efterfesten.

Rickard Engfors som coachat Gregor och Jessica Andersson i Karlskrona-finalen, festade givetvis hårt. Strax efter tre lallade han förbi i hotellets lobby med kommentaren:
- Nu är det efterfest, vi ska äta skorpor ur pudlarnas byxor.

Riktigt så hett blev det aldrig, men visst fick Rickard lite hångel.
efterfest och hångel i Karlskrona
Den här bilden är tagen 05.18. Förutom hånglande Rickard och Christian från pudlarna syns också konkurrentens nöjesreporter Lina Modin som har alldeles egen blogg, en av körtjejerna som jag helt glömt bort namnet på och så jag själv som inte klarar av aatt hålla mig borta från kamerorna.

Gregor höll igång rejält länge på efterfesten. Halv fem dansade han fortfarande tillsammans med REA:s Andreas Nilsson och melodifestivalens projektledare Christel. Fame Factorys Micke Grahn som ingår i publikuppvärmargänget var också kvar och stuffade på dansgolvet tillsammans med Kristin Kaspersen.

Jag fick en del mejl igår som jag borde försöka svara på också, men nu börjar kollegorna från papperstidnignen ropa på mig, dags att lämna Karlskrona, så jag får skriva mer när jag kommer hem.

Då ska jag berätta vem som designat Martin Rolinskis byxor. Och lägga in bilder i det här inlägget. (Så nu var det utfört).
hits