Snöig morgon i schlagerland

Vaknade och tittade ut genom fönstret. Såg faktiskt en tillstymmelse till blått på himlen och hann tänka att det var skönt att snöandet slutat. Tittade ut genom fönstret en kvart senare - snöstorm.

Fick ett mejl i natt:

Här har man gått omkring hela dagen och TROTT att det ska bli en uppdatering framåt kvällen på er schlagerblogg gällande de olika låtarnas chanser att gå vidare. Man är ju NYFIKEN.
Men icke.

Kan du inte skriva lite på bloggen om hur låtarna lät på repetitionen idag? :)

Hälsningar

Nattportiern Ola


Jag ska erkänna Ola: Jag hann inte se alla låtar på repet igår. Jag var upptagen med att klippa tv-inslag till webben, därför kommenterade jag inte låtarna så mycket igår. Men läs gärna Markus Larssons krönika så länge, så lovar jag att skriva mer under repetitionerna idag.
hits