Läsarstorm mot bussbolagets ledning

Bussbolaget Arrivas korkade behandling av sin modiga medarbetare Nikolai Jungsin engagerar verkligen läsarna. Här är några fler röster via mejlen. Om du klickar på kommentarer i de olika bloggnotiserna om buss-dramat kan du läsa fler röster.

"Jättebra skrivet om bussbolaget och busschauffören.
Sten Edgar"


"Hej
Jag tycker att vi svenska folket ska gå ihop och visa vårat stöd för Nikolaj
När han fått varningen av sin arbetsgivare Ariva med uppsägning
På grund av att han visar sitt civilkurage, då ska han ha berömmelse
Inte ris. Det är så lite människor som inte visar sitt kurage, och jag är så glad att det finns sådana människor s
som gör det. Ni får gärna skriva till mig så kan vi göra något ihop för att hjälpa Nikolaj.
Och vi måste visa att så här kan inte arbetsgivare gå till väga.
Lillian Jacobsson Lindblad
Crysler60@hotmail.com"

"Hej Helle!
Jag har försökt att meila ett antal mäniskor på Arriva med anl. av deras avskyvärda sätt att behandla en medmänsklig och modig chaufför utan att lyckas komma fram till någon.. Jag får intrycket att dom gömmer sig.
Jag skulle önska att som ni brukar på "tidningen" när något är jätte fel fixa en tittarstorm.
Detta är för viktigt att släppa tycker jag.
Ernesto Donatello"

Just "tittarstorm" eller "läsarstorm" som vi i det skrivna ordets medier väljer att kalla det, är väl vad vi håller på att uppnå här i bloggen. Fortsätt att reagera - tills Arriva ändrar sig!


Kommentarer

Postat av: Nikolai Jungsin

Hej Helle.
Vill bara försöka tacka dig och alla som gett mig sitt stöd. Jag känner mig stärkt av responsen, samtidigt är det synd att det ska så mkt till innan någon reagerar i vårt land. Jag är ödmjuk och omtumlad av all uppmärksamhet, en reaktion som jag aldrig trott skulle ske i vårt passiva land, vet inte ens vem som tipsade lokalblaskan om det hela. Till den dag jag fått ett SKRIFTLIGT tillbakadragande och ursäkt gäller varningen.. för det stod inget bästföre datum på lappen jag fick. Och ja, man kan diskutera policy o krasst räkna pengar men ett liv går inte värdera i pengar eller sjukskrivningar.. blir bara förbannad på de cyniker som vill tjäna billiga poäng på min bekostnad.. jag har inte bett om denna uppmärksamhet.. det är en media lavin någon okänd sänt rätt över mig. I den situationen såg jag en människa i nöd.. ingen policy eller egen vinning..
Mvh Nikolai Jungsin , ja det är den samma.. :)

2006-jan-19 @ 17:46:55
URL: http://lordlion.blogg.se
hits