Anna Sjödin

Lite nytt blod hade vi i politiken med SSUs nya ordförande Anna Sjödin. Vad ska man säga om henne? Hon kom som en stormvind. Genast började hon utmana moderpartiet i flyktingpolitiken. Så försvann hon. Fick väl på moppe kan jag tänka. Så där gör inte SSU. Länge var hon ganska beskedlig. Snäll och välartad. De absolut snällaste var när hon i SVTs morgonsoffa refererade partiledardebatten. Göran Persson var bäst i allt enligt Anna Sjödin. Hon gick till överdrift. Till och med programledaren blev smått desperat. Tänker du inget själv frågade hon. Jo, jo svarade Anna och återkom efter några dagar med ny kritik gentemot partiet. Lite snällare den här gången.
I morse vaknade hon alltså upp i en fyllecell. Hon anklagas för att ha pucklat på en vakt och gjort motstånd mot tjänsteman. Hon hade också själv fått sig några rejäla smällar såg jag i tv.
Vad säger man om Anna Sjödin?
Marita Ulvskog meddelade i alla fall att hon hade fullt förtroende för henne fortfarande.
Vad tycker de inom SSU månne och vad tycker väljarna?
En sak är säker. Sprit leder till elände och dumhet och bidrar till att folk tappar sitt förnuft och sin trovärdighet.
Jag tror på nolltolerans för Anna Sjödin i fortsättningen åtminstone när det gäller alkohol.
Tycker dessutom folk att Anna Sjödin varit för stöddig i partiet då sitter hon nog inte så värst länge till. Det återstår att se hur mycket partiet tål.
hits