I morgon kl 24: firar rökstoppet på Berns

Män är väldigt veka. Vi tål inte en liten förkylning. Världen rasar. Jag har ont i kroppen, huvet, slemmar, hostar och är seeeeg. Och hittar inte några värktabletter. Var är de? Borde ha några tunga amerikanska cold- and flu-prylar nånstans.

En bra sak: det är rätt lätt att inte röka när halsen är grön. Men lika fasen var jag tvungen klämma i mig den där sista från helgpaketet för att "testa hur det kändes". Idiotiskt. Kändes vidrigt. Som en nikotinspetsad infektion. Nu är paketet äntligen tomt.

I morgon vid midnatt kommer vi att vara på Blats på Berns för att fira att rökstoppet träder i kraft. Kom och ta sista ciggen! Någonsin. På krogen. Någonsin.

Nånting säger mig trots allt att jag kommer att friskna till fort. himla taskigt mår jag ju inte egentligen. Jag är bara en gnällig man.


Fredrik


hits