Lite fredagsmail

Hej Fredrik...
Blogga snabbare och mera...! Jag är uttråkad;)
Må gott och trevlig helg!
//Hedda

Svar: Njae, detta blir nog det sista för i dag. Är kvar på jobbet ensam igen. Ska ut på middag med Generationsförfattaren och sedan lira lite hos the girls. Sedan Berns?

***
Förstår inte att du orkar lägga ner tid på att gnälla över hur dåliga Linda och Emma är. Om det nu är så dåligt, varför väljer du att skriva om det.
Jesus vad patetisk du är.
Idiot!

Svar: Såna här mail kan reta mig faktist. En person som uppenbarligen inte begrep ett enda ord av vad jag skrev – jag gnällde ju INTE på att de var dåliga – langar iväg ett sånt här debilt mail. Det är synd om människorna. Speciellt idioterna. Och de får aldrig reda på att de är idioter. Är inte det intressant? De bara går vidare i världen och fattar inte.
Medan vi som är smarta fattar att vi är idioter.

***
Ursäkta, men jag hörde på Kulturnyheterna att du bloggat om att du är kär i en tjej på TV. Blåste genom din blogg men hittade inget. Är nyfiken: Vem är det?
 För övrigt slutade jag röka för cirka ett år sen. Jag bara slutade, och sen var det inget mer med det. Trots att jag tidigare försökt sluta många gånger och alltid återfallit. Nu tänker jag inte ens på cigarretter. Så kan det också vara. Det sker när man är mogen.
 Hej!
 KG
Svar: Sa jag verkligen det? Nä, det gjorde jag inte. Kanske menade de mina inlägg om Emma Grey? Kulturreportnar ni vet, de hittar på så mycket.
***
Du Fredrik, fundera på det här. Det är inte svårt att sluta röka, det enda
du behöver göra är - INGENTING! ;)
/Helena
Svar: Höhö.
***
Stackars dej som är så himla ensam och bitter. Stackars dej som längtar efter en fru så mycket att det värker i alla bloggläsares själ. Stackars dej som har rökabstinens. Stackars dej som är ful och osexig (yes, you said it).
Men mest av allt: Stackars mej som skriver till en fegis.
Här kommer en seriös uppmaning från min sida: Ta en promenad imorgon eftermiddag, spana efter intressanta personer av motsatt kön, välj den du helst skulle vilja se i dina fula mjukisbyxor en slö söndag och gör slag i sak. Modiga fegisar hittar flickvänner. Och kanske till och med fruar.
Ta hand om dej Fega Fredrik!
Svar: Jag ska sluta spela bitter en vacker dag. Men folk skulle bli så jäkla avundsjuka om jag berättade hur sjukt bra jag har det egentligen.
***
Kunde inte sagt det bättre själv du imponerar. Amerika har gjort dej gott nej jag är inte ironisk i dessa tider är det bäst att förklara sej som sagt det bästa jag läst på länge
ha det gott / Roland
Svar: Sweet.
***
Hej!
Du är kanske inte så smart som du ser ut… Om det ska bli hångelförbud för alla utom dig, vem ska du då hångla med? Puss!/Ida Ph
Svar: Men det gäller ju min hångelpartner också.
***
Lägg ned rökningen rakt av bara.
Sluta tramsa med att räkna cigg hit och dit...det blir bara patetiskt...
Hälsningar
Christian Lundberg
Svar: Varför skickade du ens det där mailet?
***
Om du nu ska sluta röka så kan jag gå med på att sluta feströka (en dålig ovana som hållt på i 18 år, usch!). Sen firar vi detta med att springa Göteborgsvarvet nästa år, är du med på det???
mvh Maria Törneryd, Karlshamn
Svar: Eh, nej.
***
hej fredrik
1 juni närmar sig, vi håller tummarna..
tänkte dock ställa en oförskämd fråga (som ändå måste
ställas), för jag har undrat länge:
vad jobbar du med egentligen?
jag menar, det måste väl vara betydligt mer än
veckokrönikan och recensionerna som syns i själva
tidningen?
snälla svara för jag är nyfiken
Mikael
Svar: Jäpp. Det var oförskämt. Denna vecka: fyra krönikor, en innelista, lite annan text (och en sådär tio blogginlägg om dagen). Tror du dom snys UR NÄSAN eller? Förra veckan: 7 krönikor plus massa sås. För inte tala om all tv. radio, chatt, internet. Har du en aning om hur mycket tid det tar att hålla koll på allt så att du slipper? Va, va, va, va? Tror du att det jag skriver om är det enda jag granskat, konsumerat, testat, utvärderat, undersökt, genomlyssnat, genomlidit, vänt in och ut på? Va, va, va? Det är bara TOPPEN PÅ NÖJESISBERGET, jag blir gaaaalen! Här sliter jag som ett svin för att hitta guldet i svinstian - åt DIG, Mikael, åt dig! – och du anklagar mig för att vara en bastubadare! Grrrrr. Nu sticker jag. Va, va, va?
(Men ja, jag gör ytterligare lite saker, secret stuff)

hejhej
/Caffe Fredo
hits