Espri, bloggare, espri, tack

Oj, vad alla börjar maila om rökning plötsligt. Just det ja. Det här är ju en sluta-röka-blogg.

Såg på Morgon-SVT i morse att Aftonbladets tv-skribent Kerstin Hallert skällde med alla andra mediahundar på bloggarna. Gud de är så sura för att de inte får vara med!
Hon efterlyste "espri", inte massa dagböcker.
Espri. Hihi.
Det efterlyser jag i hennes texter också. Och de är ändå publicerade i en tidning.

Och, nej, jag har inte rökt i dag. Men jag mår stressat, kan inte koncentrera mig, känner mig kvävd av bloggen, är ofokuserad på VIRTANEN-sidan i Aftonbladet i morgon (varje lördag). Nu kommer snart Kulturprogrammet på SVT och ska intervjua. Sedan MÅSTE jag koncentrera mig på att jobba jobba jobba. Dvs: skriva ner saker som jag tittat på, lyssnat på och läst under veckan.
Virt
Ps. Jag till Markus Larsson nyss: "Ge fan i att sno min tidning!".  Markus till mig: "Jag har fan läst Entertainment Weekly längre än vad du gjort". Sedan skrattade så vi smådog.

Ps2. Miss Ohio's Nameless med ”Why?” är briljant. Indiepopelektronika. Ds.2
hits