Jag, en långrandare, god kväll

Gud vad långt jag bloggar. Orkar ni läsa så långa inlägg? Jag ska skärpa mig.
Nu ger jag mig för i dag. Huvudet är grötigt.
Lämnar datorn på jobbet. Avskyr att bära dator. Men avskyr att lämna den också. Jag är hooked on my computer. Och hooked on blogg. Och hooked on cigg. Eller kanske inte cigg. Bara en i dag. Rätt bra, men så har jag varit grinig och trög också. Det är väldigt svårt att inte få gå till rökrummet med med text på papper eller en blaska.
Så datorn måste jag lämna. Att vara hooked on dator känns helt 2002.

Hörs vid lunch, kära kära ni.

(Tack förresten alla mail - men om NÅGON rekommenderar förbannade "Äntligen icke-rökare" av jäkla Allen Carr igen så måste jag hoppa ut genom fönstret. Och det är sjätte våningen, vill ni det?. Och, nej, svara inte "ja tack" på den frågan, ok?).

Jaha, nu skrev jag långt igen likafasen,
/Babbel-Fred


hits