Emma Grey på Halvtrappa, och här är jag, shit asså

Missa inte "Dolce Vita" med Emma Andersson på Kanal 5 om 35 minuter! Linda Rosings läppoperation. Truly bisarre och bra.

Hittills i dag: en cigg. Förlåt.

Alla har gått. Jag är kvar sist av daggänget. Som vanligt. Jag tjänar för lite.

Och en vän messar: "Emma Grey på Halvtrappa!".
Åh! Emma Grey. Emma Gjey. Hon pratar som Gossen. Det är så snyggt. Hon är så. Hon är så. Hon är så. Varför bjuder hon aldrig ut mig? Är hon rädd för mig? Hatar hon mig? Varför? Vi hade det skitkul i Roskilde en gång, eller? Eller? Var det svampen? Hon hatar mig. Har hon kille? Hon HAR säkert det. Faaan.
Jag hinner/vill inte till Halvtrappa. Inte ens för Emma Grey.
Fasen jag måste jobba ännu mer (tog typ 5 timmar att skriva min krönika till i morgon, jag är värdo, värdo, värdo, eller okej inte helt och hållet värdo, den blev rätt bra kanske men lite svår och mesig kanske men jag försöker uttrycka EXAKT vad jag tycker utan att drämma på, the truth, the truth, nothing but the truth, sanningen, alltid, the truth Ruth, inga genvägar såvida inte tidspressen är enorm, inte falla för trycket, aldrig, snälla, inte billiga poänger på någons sparkaneråtbekostnad, hellre lam), gå hem, läsa, sova, gå till my best friend the doctor, gå till jobbet, jobba, äta lunch, intervjuas av Kulturnytt på SVT, klippa mig hos softa Ramona, inte röka, göra två enkla bland-cd-till iPop för en halvtimmes lir, jobbaskrivajobbaskriva Innelista, vem ska vara etta, Lundell trots allt? samt 1800 tecken krönika om...helt oklart just nu men 1800 är för lite, begränsande, och 1000 tecken cirka "veckans", inte röka, gå hem, äta middag med Generationsföfattaren hoppas jag, spela skivor, röka, sova, bli uppraggad av silikonbrunett, ligga, sova, vakna med ångest
eller kär för livet.
Puss
Virren
Ps. Åh Linda, kom ut i morrn kväll, jag väntar i hörnet  av seven eleven!


hits