iPop i morgon! Slå mig!

Quetzalas och Emelies klubb iPop på krogen Restaurangen, Oxtorgsgatan, i morgon! En allstar-dj-avslutningsfest. Jag spelar skivor mellan 24 och 24.30. Andra - tex Marie Birde (åh!) - spelar tidigare och efter till 01.
Jag ska spela Brainpool, lätt. Nya samlingen är helt knasigt mäktig toppelipoppig vårpop stundtals ("Every Day", "Bandstarter", "We Aim To Please", "In A Box" synnerligen sannerligen). I blänkande powerpop-high-fi. Hey hey Hannas källare, hey hey Skånegatan, hey hey 90-tal, hey hey Linda Norrman.
Kom, alla till iPop! Gratis! Skugge, kom! Jag vill träffa dig. Jag bjuder på rosé. Vi kan stå och skrapa med fötterna och vara blyga inför varandra in rel life på ricko. Eller snacka guldmus. Än så länge är det bara du som har en. Får jag din så får du min..

För övrigt: Lyssnar på några som heter Minxy Soul Models. Låten heter "Meat district" och tammefasen om det inte låter exakt som Meatpacking District, Manhattan, New York. Elig rock. Tufft för att vara svensk.
Annat: Danny Cohen. Mycket underlig och bra singersongwriter.
Mer: Bandet Motion City Soundtrack. Lite för punkigtpoppigt snyggt bra sound. Inga vidare låtar.
Och så gillar jag Johannes Wallmark & The Wildflowers hela ansats. Han döper skivan till "Akron, OH"! Åh Amerika. Ska kolla in den där Johannes. Singeln "Falling down" var PettyByrdsfin som snus i en av Tobias Lindners finaste dosor.

(Och nu KYSSER Jonna Sima sin Jens Lekman-samling)

Och nyss rökte jag. Piska mig. Slå mig. Straffa mig. Snälla.
Fredrik
hits