Störd på hundra miljoner vis

Visst, jag får bittermail men också extremt många fanmail. Bland dem gulliga tjejmail som tycker att jag verkar vara så himla söööööt.
Och då får jag lite ågren.
Alltså: det mest jag skriver är lögn. Eller, det är förstås inte lögn. Det är nästan sanningen. Och ibland är det hela sanningen. Men jag undviker saker. Jag kan lura vem jag vill när jag skriver. Jag kan skriva på exakt vilket sätt jag vill. Jag kan få exakt önskad reaktion. Arga mail, snälla mail, smarta mail. Det går inte att lita på skribenter!
Herregud jag gör massa cepesaker som jag inte orkar berätta om. Jag går inte omkring och är en jippie person. Jag är butter och blyg. Jag tänker helt sjuka saker. Jag säger helt sjuka saker. Jag hatar att svara i telefon när det är okänt nummer. Jag lyssnar på Paul McCartney. Jag kan få panik när små enkla planer spricker. Jag är störd på hundra miljoner vis.
Men är egentligen, väl, kanske också ganska söööööööt.
Och jag har bara rökt en cigg i dag.
Fredrik


 hits