Lite mail!

Bra att du står på dig, skit i vad där negativa tomtarna säger. Man ska vara
glad! jag tror på dig, bara du gör det också så kommer det att gå bra!
Kram. L

***
Så där lagom fattig efter en riktigt slösaktig månad har jag idag inte köpt några cigg - och därmed inte rökt någon. Sitter nu och funderar på om det inte är lika bra att lägga av, juni närmar sig ju ändå med stormsteg. Men så fort jag tänker tanken att lägga av så börjar hjärnan påminna mig om alla gånger jag misslyckats - då jag hållt upp i flera månader men sedan börjat igen. Det är ju faktiskt gott att röka, åtminstonde några av ciggen (morgonciggen, kaffeciggen, eftermaten-ciggen...).

Nåväl - följer din blogg och får se ifall det blir något liknande i min blogg (http://www.daneriksson.com). Är ju fan lika bra att sluta nu... men tjejen röker ju? Vafan...

Dan
***

Kära Fredrik,
 
Inser du inte hur vansinnigt avtändande rökare är? En andedräkt som dryper av tjära? Kläder och hår som akut behöver saneras? Kan det vara så att min bästa herre är singel? Vill han kanske förbättra sina chanser på marknaden? SLUTA RÖK! Nikotinberoende är ohyggligt ofräscht…
 
Tänk dig en het Kievska som dissar dig för att du luktar asgam? Hoppas att du för evigt skulle ligga sömnlös om det skulle inträffa…
 
Med de allra bästa av hälsningar
 
Elisabeth

***

Vill du gifta dig med mig, Fredrik?
 
ps. dagens låt för mig: james - laid. ds


***

Hur vet vi att du faktiskt röker lika mycket som du PÅSTÅR att du gör?
Du kanske inte ens är i närheten av dom siffror du uppger, sen när det
är tänkt att du ska ha slutat är det inga problem att bara lägga ner
helt. Jag skulle INTE slå vad om några 1000-spänn om jag var Niklas..

/Micke

***

Du behoever ett filter mellan jacket och telefonen foer att faa slut paa surret i luren. Det aer en liten plastkub telefonsladd. Bredbandsoperatoeren borde kunna skicka det till dig.

Lycka till med roekavvaenjningen. Det verkar jobbigt. Varfoer provar du inte Zyban?
Haelsningar,
Cajsahits