Tvättdag och grannojja

Jag gör helt normala saker! Jag tvättar i tvättstugan, jag ska dammsuga, jag är skitirriterad på att mitt bredband gör så att det blir surrigt ljud i telefonen. Vem klagar man till då? Bredbandsbolaget eller Telia? Jag har ingen aning. Jag kommer aldrig klaga. Jag kommer att svälja skiten.

Måste bli bättre på namn, ansikten, namn, ansikten. Träffade min granne i tvättstugan. Jag minns inte vad han heter, men han är lite lik Martin Stenmarck (vars sambos syster för övrigt bor  i mitt hus sedan nån månad, alltså den riktige Martin).
Jag minns aldrig om jag träffat mina grannar, förutom de rara gamlingarna precis bredvid och den coole snubbengubben med hund. De yngre i huset skulle jag inte känna igen på gatan, inte ens Martin Stenmarcks frus snygga syster, det vore ju skitotrevligt! Jag måste plugga in hur grannarna ser ut och vad de heter. Ska smygfota dem när de går ur porten, som en spion.

Samtalet i tvättstugan blev inte så krystat som det hade kunnat bli.

Vill fika äta med Laura men hon är och kollar på bil (100 vuxenpoäng). Och jag väntar på tvätten och lyssnar på Moneybrother, precis som en brud!

Hm. Jag borde aldrig posta det här inlägget, eller hur?

Fredrikhits