Heltrevlig barhopping med Jonna Bergh

Torsdag. Antal cigg: 13. Antal nikogum: 2. Antal Ettansnus: 1.

Det är alltid otroligt härligt att träffa Jonna B. Så lätt att umgås och prata, ni vet som det är med vissa, är det och roligt har vi. Jag blir liksom lite klokare av Jonna. Och hon är stans tjusigaste gravidfashionista någonsin.
Däremot startade det nästan med fiasko eftersom jag åkte till fel ställe. Rätt ställe var ju krogen Allmäna Galleriet på Kungsholmen, som känns som New York-krogen Schiller's fast på stockholmska. Fick tillbaka-längtan. Tack för middagen, Jonna! Det är sexigt men tjejer som bjuder, även jag rent principiellt förstås är mot det.
Efteråt barhoppade vi till Lydmar (där det var trångt och norska Annie sjöng "Chewing gum"), O-Baren på Sturehof (Anders Ljung spelade Steve Forbert), Riche (Anders Timell fixade jätterolig alkofri drink)) och Berns (Emelie Thorén spelade fantastiskt). Snart lite MMS-vimmel där min gamla idol Måns Ivarsson förekommer  – samt ett helknasigt tjackpundardisko mitt på Stureplan!
Men nu måste jag skynda.
Fredrik


hits