Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetPuls
FREDAG 18 JUNI 1999
  

Deknäcker

Puls Fredrik Virtanen har koll på nöjesbruset
fredrik.virtanen@aftonbladet.se


knäcker på linne knäcker på band
Small och medium
Massor av tjejer hör av sig och vill ha feminist-linnet som var på Puls omslag den 28 maj. Skriv en bra motivering så har du chansen att vinna en av de 10 vi tryckt upp. Small och medium. Lycka till. Linnen från JC.
Sommarmusik
Denna vecka: sommarmusik, en glad blandning. Läs låtlistan lättare genom att klicka här Catrin Brolin vann det förra soul-bandet för att hon är en indiepopare som behöver omvändas. Motivera varför så kan bandet bli bara ditt.!
knäcker på blad
knäcker på bio
Bibel
Comeback-numret av Pop var inte lika läckert som förr. Men snobbiga modetidningen Bibel är toppen och detta nummer har Andres Lokko skrivit en helskojig artikel om hur sugig Salmas Rushdie är och recensenten Fredrik Strage träffar rapparen Petter och talar ut om slagsmålet. Och som vanligt Térèse Johanssons hysteriskt roliga sminktips! Glassigt värre för 49 kronor.
Office space
En skojig och mycket amerikansk mardröm av Beavis & Butthead/King of the hill-skaparen Mike Judge. Ron Livingston är kontorsslaven som blir hypnotiserad till slashas som kollar Kung Fu-filmer med Jennifer Aniston i stället för att jobba. Underfundig och smårolig - och Gary Cole från legendariska ”En röst i natten” är helt underbar som pestig boss.


Veckans Virtanen
Virtanens val