Alla på en sida (no-frames)    Nyhetsbevakaren

Världen 3 SEPTEMBER. Visa alla rubriker
Publicerat kl 22:02

Schwezisk tennisstjärna avbokade flygresa i sista minuten
ZÜRICH. Den schweiziske tennisstjärnan Marc Rosset och hans tränare klarade sig från att omkomma i flygkraschen med Swissairs flight SR111 utanför Nova Scotia då han bokade om sin biljett i sista minuten.
   Rosset, som bland annat blev olympisk mästare 1992 och för närvarande rankad 47:a i världen, var inbokad på onsdagens Swissair-flyg SR111 från New York till Geneve sedan han slagits ut ur U.S. Open.
   - Men kort innan vi skulle lämna hotellet sade Marc att han ville stanna en dag till i New York och bokade om. Jag kommer att vara honom evigt tacksam för det, sade Rossets personlige tränare Pierre Simsolo till en schweizisk nyhetsbyrå.
   Marc Rosset berättade att han hörde nyheten om att planet han skulle varit ombord på störtat och att samtliga omkommit då han satt och åt middag med goda vänner. Han förklarade att han blev chockad och nu är osäker på när och hur han ska återvända till hemlandet.
   - Jag känner inte för att ta ett plan just nu, jag är för rädd och uppskakad, sade han till den schweiziska sportnyhetstjänsten Sport Information. (Associated Press)
  
Alla dagens telegram Världen: (det senaste överst)


Gårdagens telegram Världen Upp på sidan