Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetSenaste nytt. Dygnet runt.
 
 

”Därför väljer vi att vika ut oss på nätet”

Foto: EMILIA OLOFSSON
Märtha Karlsson, 50, har alltid älskat porr. När hon inte längre kunde identifiera sig med de unga tjejerna i porren beslöt hon sig för att själv ge sig in i branschen. Det var i maj i år som hon för första gången vek ut sig på nätet.
  - Jag hade tröttnat på att det inte längre fanns någonting som jag kunde identifiera mig med i porren. Och på att bara se småflickor utvikta på nätet och i filmerna. Alla är blonda, storpattade och magra. Dessutom håller jag på att lära mig hur man gör hemsidor och det här är ju rätt bra övning, berättar hon. Märtha pluggar web-programmering, är gift med en bonde och bor på en gård i Mönsterås.
  Men att vika ut sig är ingenting nytt för Märtha. Hon gav sig in i porrbranschen för två år sedan. Efter att ha funderat på det ett tag och överlagt med sin man och sina fem barn gjorde hon sitt första utvik i en herrtidning. I samma veva spelade hon också in sin första porrfilm. Sedan dess har hon medverkat i sju stycken

Märta: 50: ”Mina barn är införstådda med vad jag gör”
  - Jag har alltid gillat porr. Och jag tror att ensamma personer och par som fått lite stiltje i sina förhållanden kan ha nytta av det jag gör, samtidigt som det ger mig sexuell tillfredställelse.
  Hon har alltid varit för ett öppet diskussionsklimat i hemmet.
  - Jag berättade det för mina barn en åt gången. Jag sa som det var, att jag hade tänkt på det här med att bli nakenmodell och vara med i porrfilm, men det var ingen av dem som hade något negativt att invända. Den yngsta var 19 år då och den äldsta 29. De anser att jag har mitt liv när det gäller sex och de har sitt, berättar Märtha.
  Märtha bor i en liten kommun med bara 10 000 invånare.   - Det är inte så många som vill diskutera det jag gör. De flesta väljer att låtsas att det jag gör inte existerar, säger hon.


forts: Den nya folkhemsporren Lena och Peter, 33: ”Vårt förhållande blir starkare”
Tipsa Aftonbladets nyhetsredaktion: [email protected]
tips: 08-411 11 11
fax: 08-600 01 77
växeln: 08-725 20 00


   

   
  FLER NYHETER