Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetNöje
ONSDAG 24 MARS 1999
  

Vilket hopp, Patrik

Nu blir han spårhund i På rymmen – med Olof Johansson

Vad har Olof Johansson, Patrik Sjöberg och Babsan gemensamt?
  Jo, de är alla årets nya spårhundar i ”På rymmen”.
  Här är alla namnen – först i Aftonbladet.
  Sveriges största kurragömmalek är här igen. På fredagar klockan 20.00 i TV4. Nu är alla nya spårhundar klara.

Här är fler som ska jaga rymmare
Olof Johansson.
Camilla Henemark.
Ted Åström.
Bengt Dahlqvist.
”Babsan”.
Hjalle och Heavy byter sida.
  Före detta centerpartiledaren Olof Johansson visar upp en lekfull sida och går från att jaga väljare till att jaga rymmare. Patrik Sjöberg som nyligen deklarerade att han hoppar av friidrottsbranschen för att bli konsult, gör också ett inhopp som spårhund.

Henemark först ut
  – Olof Johansson och Patrik Sjöberg är förstås en riktig fjäder i hatten för oss. Årets startfält känns till och med bättre än förra årets, säger Anders Knave, projektledare för ”På rymmen”.
  På långfredagen ger sig det första rymmarparet ut från Katarina hissen i Stockholm, tittarna får följa jakten med start fredagen den nionde april.
  Första spårhundsparet är Camilla Henemark och Bengt Dahlqvist som spelar Daniel i Skilda världar. Allt pekar på att andra paret spårhundar blir Laila Westerlund och Micke ”Svullo” Dubois. Tredje veckan byter rekordrymmarna från förra året, Hjalle och Heavy, sida i katt och råtta-leken. De fem återstående fredagarna får vi följa spårhundarna Tilde de Paula från ”När&Fjärran” i TV4, Gert Fylking, Ted ”Oledolyckan” Åström, Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson, Anna Book och Hasse Aro från ”Efterlyst” som nu får visa vad han går för ute på fältet. Sista veckan ger sig spaningsledaren Göran Bergström själv ut.

Max fyra veckor
  En ny regel för i år är att rymmarna får vara ute max fyra veckor i sträck, annars är risken stor att de blir för mentalt utslitna.

Tipsa Aftonbladets nyhetsredaktion: [email protected]
telefon: 08-725 2000
fax: 08-600 01 77


   
  MER NÖJE