Lars Johan Hierta På internet sedan 1994  
AftonbladetKvinna
 
  

Bondage, 50-tal, randigt, militär, draperat och skräddat är stilarna som gäller just nu.Safarilook från Sport Max.
Vild och vulgo i vår
I vår gäller det att våga balla ur och blanda vilt. I garderoben ska du ha beredskap för såväl safari som bondage och en 40-tals-utflykt till en fransk badort. Eller varför inte passa på att leva ut den grekiska gudinnan inom dig?
   Här är de sex mest framträdande stilarna från vår- och sommarvisningarna. Du får reda på vad som faktiskt går att använda - och var det finns att köpa.


Gör dig redo för vildmarken
Så här blir du militär- och safarichic

Gå med i modearmén du också! Modeskaparna marscherar just nu fram med sina regementsliknande kollektioner, som Christian Dior med sina utmanande och kamouflagemönstrade underkläder.
   Även inslag av safari kan skymtas på visningarna. Men låt dig inte avskräckas - många plagg passar likaväl i vildmarken som i storstadsdjungeln.

Detaljer: Militärjacka och skjorta med klaffar. Korta kjolar och shorts med rejäla fickor. Med medaljer och blanka knappar förvandlar du din gamla skjortan till ett nytt coolt plagg som lätt skulle platsa både på catwalken och på ett regemente nära dig. Militärväska eller bälte är en säker och billig investering.

Var köper man militärprylar: Kolla in ett överskottslager, de finns överallt i landet. Ett alternativ är att shoppa från datorn. Logga in på http://www.overskott.org, de har i alla fall en liten del av sortimentet. Renajs, ett företag som specialiserat sig på militärkläder, har en otroligt bra postorder, mejla [email protected].
BILDEXTRA: militär och safarimodet

Fler trender:
Bondage
50-tal blandat med 80-tal
Skräddat
Draperat
Randigt


Mer mode på Elle.se