Sju svarta Be-Hå

Rollistan upptar många folkkära svenska namn: Åke Grönberg, Annalisa Ericson, Stig Järrel, Katie Rolfsen, Iréne Söderblom, Hjördis Petterson, Siv Ericks, Rut Holm, Anna-Lisa Baude, Georg Adelly, Gunnar "Knas" Lindkvist, John Norrman med flera.

I MT blev kritikerreaktionen: "Man kan inte säga annat än att Gösta Bernhard, som står för både manus och regi i detta svenska lustspel, har idéer av det flugiga och crazymässiga slaget. Dessa 7 svarta Be-Hå har han knåpat ihop med både eleganta och grova stygn, här och där kanske också med lite för vågade frivoliteter --."

I AT var tongångarna något tillknäppta: "Det förefaller vara svårt för Gösta Bernhard att till filmremsan överföra den speciella form av humor som nu i många år blommat vid Bryggargatan. I hans filmer har man tyvärr endast glimtvis funnit vad Casino i så stor utsträckning bjuder på. Så också i 7 svarta Be-Hå, som dock får räknas till de bättre i hans produktion." DN skrev: "Filmen är svag, men Dirch Passer i huvudrollen är stark."

Mera film