Säg inte cepe! - och andra mail

Hej Fredrik!
Läser din blogg ibland och jag reagerade faktiskt på ett ord du använde i ditt Julschnappi-inlägg.
Jag jobbar som barnombud i Västerås och lägger ner extremt mycket tid på att få ungar att sluta kränka varandra med ord som jävla cp, dampunge och jävla särbarn, mongo etc
Att du i din blogg använder "cp-hit" tycker jag är så himla synd.
Vad menar du? Att det är en låt som passar för cp-skadade? Att låten är cp, om nu en låt kan vara det?
Finns det speciell musik för de som har damp, eller reumatism - eller hur menar du?
Vi är några som undrar i min blogg - läs gärna här.
Jag vet att du säkert inte menar något alls, men de som har olika former av cp-skador känner sig ofta väldigt kränkta när vuxna och barn använder cp som ett skällsord eller liknande.
Tack för ordet
Vänligen
Sara Holm Stålhand, barnombud i Västerås och privatbloggar på Hedgehog in a Storm

Svar: Tack själv. Ska tänka på det.

***
skönt att jag inte kommer att missa något, även om jag troligen inte skaffar tv8. Jag menar du kommer ju ändå skriva om det i bloggen, right?
Klart att jag vill se det live, men man kan inte få allt och nu får jag ju snart en bok att läsa också.
Frågan är om den kommer att tillföra något då jag ändå läst din blogg från begynnelsen. Skit samma en bok är en bok är en bok.
Så länge du inte drabbas av hybris tror jag nog dina nyutvunna endorfiner tar hand om resten
("arbetsbelastning, stress och prestationsångest")
Beslutsångest: The Bearquartet, The Pipettes eller I'm from Barcelona?
/Mattias


Svar: Pipettes lär vara bra!

***
Tack Fredrik. Äntligen någon som inte verkar vara en utpräglad åldersfacist. " Kärlek slår åt alla håll". Underbart.
I detta materialistiska samhälle har många glömt bort kärleken, det mest viktiga för en lycklig relation.
mvh/ Rutan

S
var: Puss

***
Måste säga att din blogg faktiskt är snyggare o bättre än min!
Jag ska kolla in din lite mer o sen bättra mig!
Har du lust kan du kolla in den
http//peterh.blogg.se


Svar: Såfort jag får tid!

***
Tjenare Fredrik!
Jag hittade det den här roliga grejen! Genom att följa länken så kommer du till en hemsida där du kan skapa din egen karaktär! Jag vet ju att du gillar South Park, så varför inte göra dig själv till en karaktär?
Ha det bra!
www.freddan888.blogg.se
//Fredrik


Svar: Sweet.

***
Fredrik,
jag är mycket, mycket besviken.
Här har jag gått och trott att du och jag, vi har en speciell connection, vi är de som aldrig får bli ihop med folk (ja, du verkar visserligen ha fått ligga hela tiden till skillnad mot mig, men man kan inte vara petig), och att när vi väl skulle träffas någon gång, någonstans så skulle blixtar blixtra och känslor svalla. Jag trodde att om du läste min och min vän Onans blogg skulle du på något sätt älska mig och se dig själv i mina misslyckanden.
Men inte. Istället går du och skaffar dig en FLICKVÄN. Du har alltså BLIVIT IHOP. Ni är TVÅ och ni gör saker som att ÄTA FRUKOST ihop och LIGGA SKED med varandra. Och ibland stoppar du säkert in den också.
Besvikelsen och sorgen är oändlig.
Fredrik, Fredrik, vad ska jag nu ta mig till? Ska jag behöva skriva ett inlägg om vår förlorade kärlek?
ledsna kramar
Fröken Höger på Runkbloggen


Svar: Haha. Ligga sked. Äta frukost. Du menar allt det där som ska vara enkelt? Oj oj. Om du bara visste. Och jag ska berätta. Snart.

***
Tack!
Jag älskar dig.
Du tänker. Jag gillar det. Det gör dig attraktiv.
Rakt av
Hälsar
/Patrik


Svar: Tack. Du.

***
Tjena Fredrik!
Jag har lidit av sån där inte-våga-släppa-sargen alldeles för länge. Nu tänkte jag skita i det så jag har en sån där nästan färdig roman som har varit nästan färdig i flera år. För att sätta press på mig själv att göra den färdig så tänkte jag lägga ut den som en liten adventskalender. Snälla, kan inte du hajpa den lite och slänga in en länkblänkare i din blogg?
Mvh/Johan Lindell
PS Jo, just det. Länken är
http://www.mord.blogdrive.com/


Svar. Tufft gjort man.

***
Hej Fredrik,
Var så vänlig och titta på min blogg:
http://songbird.blogg.se
Snälla Fredrik, berätta för mig, är du vild, ung och full på denna bilden? Och framförallt, vilken låt är det du sjunger?
Mvh,
Stefan Brehmer
P.s Ja, självklart har jag skrivit om dig i min blogg bara för att du ska länka till min blogg. Patetiskt? Nej. Coolt? Ja.


Svar: He, Alltså du vet att den där bilden har jag visat på den här bloggen? Tror Fredrik Wikingsson eller Filip Hammar tog den på nån fecke nån gång på 90-talet. Jag sjöng säkert Magnus Johanssons "Till himmelen" eller NJA-gruppens "Balladen om Olsson" eller nåt och, ja, antagligen var jag full också.

***
fan vad glad man blir när man läser att kent står för dagens låt. om ingen har sagt det förut så var de bäst -95 och när det blåser på månen är deras absolut bästa låt. tack
/tns

Svar: Håller nog med dig gothman.

***
Hejsan Fredrik!
Jag ville bara tacka dig för din blogg, den utan tvekan näst bästa just nu! Det enda som håller dig ifrån förstaplatsen är bristen på bilder. Bilder är alltid uppskattat och trevligt, ungefär som på min alldeles egna…
http://www.dancemade.com/nyc/
Tack och god natt!
Keep on rockin'…
Mvh/Jens Nilsson

Svar: Sant. Ska lägga in en bild på en lasagne nu.

***
Usch, det där fultalstestet vill jag inte ens diskutera. Det stämmer säkert inte...hoppas jag... Får ju skäms! Men du var iaf snyggare i tv-rutan än på bilden här i AB. Alltid något som piggar upp! /Kram Micka

Svar: Det fascinerande är att jag har bekanta som har…en hade typ 12000 och en 18000! Det är…plenty syndigt/frisinnat.

***
"CP" är inte roligt på något sätt, det ser bara tråkigt ut. "Sepe" är däremot så sköjj att hövvet ramlar av!
Andreas
--
"vem vill vara en brödrost helt bränd i roten" /embryo


Svar: Eller så är det lika bra att hålla sig till miffo?

***
Fredrik!
Ta det lugnt och gör nu inte en Persbrandt så fort du blir livrädd över att du älskar din flicka så mycket.
Jag vet att ni svåra konstnärssjälar har svårt för att bara vara lyckliga och inte tänka för mycket, men det vore bara så tråkigt om du också skulle gå ut och förstöra för dig själv nu när du äntligen funnit lyckan.
/Ania


Svar: Men lycklig…har jag sagt att jag är lycklig? Lycklig. Lycklig. Där har vi ett ord.
hits