Ris, ris & Cartmans hate speech!

Hej Fredrik!
Jag kunde inte låta bli att skriva några rader om dig. Hoppas du inte tar illa upp över detta. Det är skrivet i all välmening!
Här är bloggen.
Ha en bra lördag!
Mvh Sokrates
Svar: Inte tar jag illa upp.
***
Jag ser då inga likheter mellan Bengtsson i Riket och Hans Scheike - vadå "artad"?
När du sedan skriver "förutom att han var älskad av sina risade kvinnor" så kunde jag påpeka "är älskad" av oss kvinnor som får njuta av hans skicklighet med riset
Varma hälsningar från Lända Lyder Masokist? Javisst!

Svar: Coolt. Jonas Bengtsson har en egen sexsekt!
***
Jisses, herr Virtanen? När hade du utvecklingssamtal med Aftonbladets språkvårdare (om det nu finns någon) senast? Ihopbryt är ett väldigt intressant ord... Det låter som en fjortonårings synonym till sammanbrott... Var det sammanbrott du försökte skriva? Jättegulligt!
Kalle

Svar: Tack!
***
Kom på en sak angående bloggtoppen.se . Du har givetvis all rätt i världen att vara med där eftersom att vi lever i ett demokratiskt samhälle. Varför gör inte ni mediafolk samma sak som andra har gjort när de startade "Rädda Jens"-kampanjen? Snacka med dina kollegor och se till att Skugge, Virtanen, Lotta Gröning, Helle Klein, PJ, Lundh Viggo (om det räknas som blogg?) och andra populära bloggare lägger in sig och se till att de 15 först platserna på bloggtoppen tillhör Er, mediaskribenter. Det vore fan en riktigt rolig kampanj, haha!
Ok, detta har inget med fotboll att göra så därför CC:ar jag Virre Prettot och en del andra också.
//Ante

Svar: Coolt att Roberto Laul toppar. Själv tänker jag inte registrera mig för det skulle ju bara innebära att nån indiebloggare puttades ner och det vore onödigt.
***
Hahahahaha. Otroligt roligt... Jag vet ju att du gillar South Park, det här är fan ett av mina favoritklipp.
Skrattar du inte åt detta så blir jag förvånad... Man kanske måste känna en "Ginger Kid" för att det ska vara kul... man får ju ta hela klippet för vad det är, ett roligt South Park skämt.
Ha det bra!
www.freddan888.blogg.se
//Fredrik

Svar: It's not a presentation, its a hate speech!

hits