Mothugg om hockey

Hej Robert.
Såg att du skrev följande i ditt senaste blogg-inlägg "Det var det löjligaste jag sett i hela mitt liv. Vuxna karlar som slåss, brottas och drar varandra i visiret."
Men är det så mycket värre än när vuxna karlar trillar som om de blivit skjutna av tolv gevärskulor, trots att reprisen sen visar att ingen över huvudtaget ens rört vid dem?
En specifik incident jag omedelbart tänker på är när Rivaldo stod vid en hörnflagga och väntade på att få bollen. När sen en motståndare sparkade bollen till honom (Rivaldo), så träffade bollen honom på låret eller nåt. Men Rivaldo störtdök med händerna för nyllet och vred sig som om han hade cancerplågor i kroppen.
/Bobby

Tja, som gammal forward är jag en envis försvarare av filmningar. Det är ju anfallarens chans att lura till sig en fördel på samma sätt som försvararen hela tiden gör (genom diskreta tröjdragningar som domaren omöjligt kan upptäcka).
Filmningar hör fotbollen till, hockeyslagsmål är bara löjligt. Fast jag håller givetvis med om att Rivaldo också såg rätt löjlig ut…
hits