Dagens mejlskörd

Det small till i mejlboxen efter dagens skjortartikel, löftet om Norra Stå samt aprilskämtet om Tobias Hysén. Det råder delade meningar som vanligt. Här lite vad folk skriver:


Läste på din blogg att Tobbe Hysén har slitit av korsbandet, mitt hjärta stannade i flera sekunder och jag kunde se hur guldet blev till sand. Men just som det började svartna för ögonen så insåg jag ju att det är första april!
Fan va lågt Robert, lägre än Glocalnet!
/Jonas


Du borde vara med i "Du är vad du äter". Och då försöker jag inte vara rolig, genom att syfta på skjortan.
/A


Fet, ful, oduglig att tippa och står inte för sina löften. Du måste vara stolt över dig själv?
/T


Hej Robert
Ses på Norra stå nästa år!
/Erik


Tjenare!
Snyggt där med Tobbe, höll på att sätta tungan i halsen innan jag insåg att det var första april och frenetisk letat efter information på diverse Djurgårdssidor.
/Markus


Fan du borde väntat några fler timmar med att avslöja!!
/Fred


Usch...
Bev alldeles kallsvettig ett tag, började ivrigt surta runt för mer info om Hyséns skada. Hade givetvis inte en tanke på dagens datum, gick på det helt & fullt. Behöver jag ens nämna vilket lag jag håller på...?
/A


Men idi!... Klart du inte får ner skjortan när du ska ha i dej hela på en gång. Klipp ner till mindre bitar. Gör om gör rätt!
/S
hits