Nu drar jag på semester

Det är fredag eftermiddag. Jag har sänt hem medarbetarna för helgen. Bara stackars Lena Askling får hålla i jouren i kväll. Men hon är taggad för hon tänker ta tag i bråkigheterna inom ridsportsförbundet. Det kan ni läsa om på morgondagens ledarsida.
Socialdemokraterna är också oense - om huruvida de ska ha upp ett förslag till nytt internationellt program på höstens kongress eller inte. Partistyrelsen har just diskuterat frågan. Om detta skriver vi också på ledarplats i morgon.
Nu drar jag på semester. Eftersom jag tror på bloggen som en opinionsbildande arena, gärna personlig men inte privat, blir det nu en veckas uppehåll.
På återseende.
Förresten, på måndag avslöjar jag en präktig politisk skandal i min måndagskrönika.
Kolla in Aftonbladets ledarsida!

Kommentarer

hits