Ballongkonventet

Den borgerliga alliansens stora konvent har kommit i skymundan för mejl-gate.
Mina kollegor Nisha Besara och Mats Engström har följt debatterna på Norra Latin. Där fanns många oranga ballonger, noterade de.
Folkpartiledaren Leijonborg citerade Aftonbladets ledare från i höstas, där vi uppmanade socialdemokraterna att ha lika öppna möten som den borgerliga alliansen (apropå s-kongressens grupparbeten dit inga journalister fick gå).
Centerledaren Maud Olofsson ägnade hela sitt avslutande inlägg i dag åt att kommentera dagens ledare i Aftonbladet, där vi stillsamt påpekar att med alliansen i regering blir det moderat politik som gäller.
Det gillade visst inte Maud.
I morgon kan du läsa Mats Engströms reflexion över de politiska diskussionerna på konventet.

Kommentarer

Postat av: Karlsson

Om inte Maud gillar politiken - hur ska borgarna då tro att arbetstagare o arbetslösa ska gilla den...?

2006-feb-25 @ 18:06:11
Postat av: Väljare

Det en majoritet vill ha är en fräsch vänster-mittenregering, inte socialdemokrater som suttit för länge och inte borgerligheten som frossar i att låta de sjuka och arbetslösa bekosta skattesänkningar för de som redan är priviligerade. Utan föraktet för sjuka och arbetslösa hade moderaterna och deras bihang haft en chans att vinna valet. Jag tror deras förakt kommer leda till en valförlust för dem. De kommer gnugga sig i ögonen och klia sig i huvudet och inte förstå varför eftersom de inte förstår verkligheten för människor sim inte är lika priviligerade.

2006-feb-26 @ 12:48:15
Postat av: Karlsson - igen...

Ska det vara så svårt för en större tidning att, utifrån situationen i en landsortskommun, göra en trovärdig konsekvensanalys av en eventuell Reinfledtvinst? Allt ifrån kommunernas stora utgiftshöjnng för socialhjälp till mäklarbranschen som nästa krisområde kan tas med. Men även vad som händer villapriserna för de som vill sälja av annat skäl än arbetslöshet till "hyfsat" pris när marknaden mättats av kronofogdeförsäljningar.

2006-mar-12 @ 11:24:13
URL: http://administration.blogg.se
hits