Sigge Eklund först

Kära bloggläsare, det är en stor dag för mig i dag. Vi har nu äntligen öppnat för möjligheten att skriva kommentarer i bloggen. Jag har nu för bara en kvart sedan lärt mig de tekniska handgreppen. Debatten blir modererad, dvs jag godkänner de inlägg vi publicerar. Därför kan det ske viss fördröjning i publiceringen.
Allt beror till syvende og sidst på vad jag hinner och mäktar med.
Författaren och bloggaren Sigge Eklund var först ut i dag med en kommentar.
Välkomna till bloggdebatt.


Kommentarer

Postat av: RS kulturbloggaren

Aj då , att jag inte hann bli först att kommentera. Hade varit kul.
Hoppas alla som kommenterar håller en juste attityd.
På min privata blogg är det helt OK nivå, men på en del bloggar jag är inblandad i genom mitt jobb är det inte alltid så respektfull attityd.
Oavsett om man håller med en person om dennes åsikter bör man bemöta varandra med respekt, tycker jag.

2005-nov-23 @ 18:50:16
URL: http://kulturbloggen.com/
hits