God jul och gott nytt år

Det fortsätter att välla in kommentarer om Migrationsverket.
Nu är det dock hög tid för mig att säga hej på ett tag. Jag och bloggen tar lite julledigt och återkommer efter Nyår. Det innebär att det inte kommer att publiceras några kommentarer heller under denna tid.
Läs Aftonbladets ledarsida istället. Jag lovar att den kommer att bli innehållsrik.
Kolla in den kända tecknerskan Joanna Rubin Drangers julbild på Julafton, läs Olle Svennings betraktelse om Jesus på juldagen och begrunda Åsa Petersens vackra text om sorgen 1 år efter Tsunamin på Annandagen.
I mellandagarna kan du läsa min intervju med ärkebiskop K G Hammar och på Nyårsafton publiceras traditionsenligt ledarsidans nyårstävling - Vad minns du av året som gått? Bara för att nämna några exempel.

Ha nu en riktigt skön jul och ett gott nytt år så ses vi i bloggosfären snart igen.
Frid.


Kommentarer

Postat av:

Det är inte konstig att våra anhöriga kan inte komma och bossetta sig här i Sverige trots att vi har fast jobb och betalat skatt mer en vad svenskarna gör och våra nära lever ensama i hemlandet. det är så att vi utlänningar räknas inte som människor utan som maskiner som ska bara jobba och hålla käften. Å andra sidan jag är glad att jag är en utlänning darför att mina föräldrar lärde mig och uppfostrade mig på ett hederluig dätt där människa är i centrum och att man ska respektera de andra oavzzet varifrån kommer de..Men här och på migrationsverket det finns inte en enda av de som jobbar där som har känslor eller empati för de andra. vet de inte att utan oss utlänningar skulle de inte haft jobbet???????

2005-dec-23 @ 05:26:30
hits