Händelserika dagar

Jag har verkligen varit usel på att blogga under de senaste dagarna. Vi har haft konferens med ledarredaktionen.
Under tiden har det visst hänt saker - Leijonborg vill göra en valkartell i vacker "enade vi stå, söndrade vi falla"-anda men hans borgerliga allians-kamrater har gjort tummen ned. Så gick det med den enigheten.
I morgon börjar alliansens konvent där Fredrik, Lars, Göran och Maud ska stå sida vid sida och uppvisa samstämmighet inför fotoblixtar och tv-kameror.

Sen har Mustafa Can i Dagens Nyheter avslöjat vad det babblas om på Alexander Bards mejlinglista Elit.
Nivån på samtalet hos denna självutnämnda elit bland mediafolk, forskare, författare och andra samhällsaktörer är så man rodnar. Vad Olle Wästberg gör i detta pinsamma sammanhang är obegripligt.

Läs mer här.

Kommentarer

Postat av: Pezhman Fivrin

Instämmer med att konventet är ett tillfälle för kameror och fotografering. Vore på sin plats att syna den borgerliga alliansen precis som man gjort med socialdemokraterna!

/Pezhman

2006-feb-23 @ 09:15:11
URL: http://www.pezhmanfivrin.blogg.se
Postat av: N|.

När jag skrev min uppsats om Medias påverkan där jag bland annat intervjuade dig på ÖK så blev det rätt klart att kotterier inte är ovanliga,särskilt på kommunal nivå. Själv tycker jag att det hela är fånigt: fånigt att uppröras över några som anser sig vara elit (rätt ironiskt) och fånigt att ta upp vad dessa skriver i privata sammanhang. Det är ungefär som att sätta en mikrofon vid kaffebordet på Dalademokraten eller rigga en bugg vid Stureplans barer.

2006-feb-23 @ 11:08:08
URL: http://deepedition.com
hits