Kul att träffa bloggarna

Sådär ja, jag har kommit åter från Bloggforum. Det var roligt att träffa bloggare jag läser. Plötsligt har bloggarna fått ansikten. Vårt lilla panelsamtal om mediebloggarna var välbesökt.
Jag ser att alerta bloggare som PromeMorian redan lagt ut ett referat.
Det lär komma fler, för salen var fylld av uppkopplade personer med både mp3-spelare och videobandspelare.

Eftersom jag presenterade en nyhet på Bloggforum får jag göra det även i bloggen: Jag har länge efterlyst ett sätt att kunna tillåta kommentarer i bloggen utan att vår ansvarig utgivare Kalle Jungkvist ska behöva åka in i fängelse om någon skriver något olämpligt. Enligt mina kollegor på nättidningen ska vi den kommande veckan köra igång ett försök med kommentarmöjlighet i min blogg.
Ska bli mycket spännande!
Jag fick applåder av bloggarna på bloggforum när jag berättade detta så intresset verkar stort.

Förresten har Jonas Morian som personen heter bakom bloggen PromeMorian världens sötaste bärbara dator. Tyvärr är det en PC men den är nästan oemotståndlig. När kommer Mac-världen med en lika häftig tingest?
Jag erkänner, jag är ett teknik-freak och vill väldigt gärna ha den senaste prylen inom IT-världen.
I synnerhet den lilla röda...Kommentarer

hits