Ingen dialog?

Jag har redan fått en mängd kommentarer om min blogg, framförallt från andra bloggare (Johan Norberg, Johnny Munkhammar, Magnus Ljungkvist med flera). Kul! Var finns alla tjejer?
Många undrar varför läsarna inte tillåts att direkt få publicera sina kommentarer till bloggen.
Jag håller med om att detta inte är bra. Tyvärr har vi sedan Aftonbladets nättidning för några år sedan blev fälld för hets mot folkgrupp blivit tvungna att bli extra restriktiva med den typen av icke-modererade debatter. Den gången hade ett rasistiskt inlägg råkat ligga kvar, om än bara för några timmar innan det togs bort, men det räckte för en fällning.
Nästa gång det sker åker vår ansvarig utgivare, Kalle Jungkvist, i fängelse.
Det går dock bra att mejla mig (klicka på länken Mejla Helle här bredvid) och jag lovar att försöka lyfta in intressanta inlägg så fort som möjligt. Tills vi har kommit på något sätt att öppna upp för debatt trots trubbig lagstiftning.


Kommentarer

hits