PJ Anders Linder har kanske rätt?

"Att en chefredaktör som redan har en stor arena i form av en dagstidning också ska ha en blog är lite märkligt. I dag (söndag) kunde jag i PJ Just nu läsa gårdagens lördagsledare som trycktes i tidningen och som lades ut på Svenskans nättidning. Vad är poängen?"
Så skrev jag i min måndagskrönika för några veckor sedan.
Svenska Dagbladets chefredaktör PJ Anders Linder har dock övertygat mig om att det behövs fler bloggare som har hjärtat till vänster. Den svenska bloggvärlden har alltför länge varit ytterligt högerdominerad med nyliberala bloggare som Johan Norberg som den mest kända.
Jag är fortfarande tveksam till om bloggen är något för etablerade medier, men det är uppenbart att det är en ny offentlighet som växer fram i rasande takt och jag vill veta mer om denna. Därför blir jag nu en bloggare.Kommentarer

hits