Kaos i tunnelbanan

Jag tillbringade en förfärlig morgon i underjorden. Tunnelbanan gick sönder vid Hornstull och gick inte att rubba på 20-25 minuter. Det fick till följd att jag kom till Centralstationen 10.05. Tåget till Örebro gick 10.07.
Hm. Jag rusade och kom upp till plattformen när tåget rullade bort. Suck.

Det blev alltså ingen s-valupptakt i Örebro för min del. Får kolla in LO-ordförande Wanja Lundby-Wedins tal på avstånd. Det går det med.
Det mest retliga när kollektivtrafiken brakar samman är den usla informationen. Att med jämna mellanrum upprepa att det är stopp i tunnelbanan är tämligen meningslöst. Det vet vi ju. Däremot skulle vi gärna vilja få ungefärliga bedömningar om när tågen kan börja gå igen...


Kommentarer

Postat av: Moby

Hej Helle,

Funkar onekligen rätt dåligt, synd med timingen med trängselförsöket etc. SL är dock riktiga ess jämfört med SJ som slår nya rekord i plågeri av oss pendlare; dyrt, usel service, ständiga förseningar etc. sådan är monopolismen:)

2006-feb-14 @ 14:20:08
Postat av: RS

Vilken otur. Jag råkade också ut för förhinder och sitter och bevakar valupptakten hemifrån.
Men det har gått rätt bra, idag när det finns så mycket tekniska möjligheter.
Det mest intressanta i samband med Wanja-talet var presentationen av valundersökningen tycker jag, 30.000 medlemmar i LO-förbund som svarar på frågor om vad som är de viktigaste valfrågorna med mera.

2006-feb-14 @ 15:41:47
URL: http://kulturbloggen.com/
Postat av: Alesia

Nej va tråkigt. Det är skönt att man själv bor i Örebro, så det är bara en 10 minuters promenad mellan mig och conventum. NA skriver idag att Örebro är en politisk samlingsplats, och det är ju det. Så det blir fler chanser för dig att hinna med tåget till Örebro!

2006-feb-14 @ 17:23:12
URL: http://www.goncharik.blogspot.com
hits