Borgerlig allians i upplösning?

Turerna kring den borgerliga oppositionens hantering av katastrofkommissionens rapport blir allt märkligare.
I morse fick moderatledaren Fredrik Reinfeldt samla sina alliansbröder- och syster till krismöte.

"Det är viktigt att vi som allians kan enas om den fortsatta hanteringen och det har vi gjort", sade Reinfeldt till TT när han kom ut från mötet.

Jaha, hur länge varar den enigheten?
Vi skriver förstås mer om den borgerliga oppositionens självmål på morgondagens ledarsida.

"Nu får oppositionen ge sig", skriver liberala ledarskribenten Håkan Jacobsson från UNT i sin blogg.

"Varför gör de på detta viset?", skriver Svenska dagbladets politiske chefredaktör PJ Anders Linder i sin blogg.Kommentarer

Postat av: Dico

Det är verkligen festligt att kunna skåda den borgerliga splittringen visa sig så tydligt.

På en dag raderade de ut den trovärduighet de ändå skaffat sig genom sin taktik att bada tunna, åka tåg, baka kaka och vinka.

Detta är ju inte ett regeringsalternativ. De är ju ett skämt.

2005-dec-09 @ 22:08:31
URL: http://necogito.blogspot.com
Postat av: Sture

Vem blev sittande med Svarte Petter ?
För vem, socialdemokraterna eller den borgerliga alliansen, är det en fördel att den soc dem regeringen går till val med en utrikesminister som heter Feivalds ??

2005-dec-09 @ 22:51:59
Postat av: Alvar Larsson

helle

du är ofta klok, men när du hackar på alliansen i det hrä fallet känns det bara patetiskt. Det kan man också säga om centern, men samtidigt är det så dumt att man undrar om Maud är riktigt frisk. Problemet här är:
Den inkompetens och den arrogans, som Freivalds visar. jag kommer från Ådalen, där den som politiskt står längst till höger är sosse. och där ser man ingen som helst samhörighet med Freivalds. En överklassmänniska kan också vara sosse, men Freivalds är bara för magstark. och detta att de inte vågar ringa till sina chefer. Jag är en ganska hög chef och har så varit i 30 år. Kommer man från ett arbetarhem så har man inte en sådan attityd till de som rapporterar till dig. Jag skäms f-n i mig när jag läser om henne. Hjälp till att få henne väck.

2005-dec-10 @ 12:14:25
Postat av: Dan Karlsson

Förstår inte allt prat om att borgligheten gör bort sig. De som gör bort sig mest är väl Göran Persson, Laila Freivalds och stödpartierna. Som socialdemokrat tycker jag att det är pinsamt att se hur makten korrumperat och hur långt ifrån väljarna partiet idag står. Var tog den goda viljan vägen?

2005-dec-10 @ 14:36:52
hits