Hur tänker centern?

Centerns hållning i misstroendefrågan är också obegriplig. Det parti som en gång gjorde upp med socialdemokraterna om nuvarande krishanteringsorganisation - och därmed gick emot sin egen partikamrat Åke Pettersson som lagt en utredning i ämnet - men som nu försöker hävda att statsministern brutit mot överenskommelsen med centern - detta parti väljer att rikta sitt misstroende mot utrikesminister Laila Freivalds!?
Nej den borgerliga alliansen har än en gång visat att den inte duger som opposition - hur ska vi tro att den skulle vara regeringsduglig?Kommentarer

Postat av: Magnus Ljungkvist

Jag håller inte med dig om oppositionens duglighet. Som opposition har man privilegiet att välja mellan att ta ansvar eller att inte ta det. Nu visar opppositionen att de inte vill vara med att ta ansvar utan att de hellre spelar spelet "kasta-dynga-så-alla-tröttnar-på-politik" Det kan visa sig fungera om målet är att komma över regeringsmakten. För demokratin och det politiska klimatet är det emellertid förödande. Mer om detta på min blogg.

2005-dec-07 @ 11:49:48
URL: http://magnus.ljungkvist.nu/blogg/
Postat av: RS

Innerst inne vet de nog alla med sig att det inte alls är säket att de själva skulle gjort bättre ifrån sig i det läget. Ingen av oss vet hur vi hade agerat eftersom det var en så exeptionell händelse.

2005-dec-07 @ 13:47:27
URL: http://kulturbloggen.com/
hits