En resande redaktion

På onsdag är det internationella kvinnodagen. Den ska jag fira genom att delta i ett spännande seminarium på Lunds universitet - om kvinnor i politiken och medierna.
I dag skriver jag om arbetarrörelsens starka kvinnor som alltför ofta fått stå i skuggan av sina mäns karriärer.
I morgon ska jag hålla högtidstalet när Lunds socialdemokratisk kvinnoklubb firar 100 år.
Ska bli kul att återvända till min barn- och ungdomsstad.

Stora delar av ledarredaktionen är ute på vift. Åsa Petersen följer den borgerliga alliansens norrlandsturné, Mats Engström kollar in den polska politiken, Olle Svenning håller på koll på London och Lena Askling följer småföretagarkonferensen i Stockholm.
Jag, Ingvar och Nisha håller ställningarna i Globen.
Och snöar gör det som vanligt.

Kommentarer

hits