Fet trött och sur!

Teo bara sover och sover. Fyllesnarkar gör han också! Han gick själv på festen igår och han sa det rent ut. att jag har blivit världens tråkigaste nu. Ja, vaddå då! Jag är fet, trött och sur. Kan jag få vara det ifred??! Undra om han flirtade med någon? Jag har faktiskt blivit svartsjuk sedan jag blev på smällen. Ser framför mig hur blonda bombnedslag med stora röda glansiga läppar nickar förstående åt Teo i soffan på festerna medan han beklagar sig över sin tråkiga alldaglioga flickvän Agata, sedan gör dem det på toa. Mot väggen. Brrr! Fan vad lågt av honom i så fall! Ingen flirtar med gravida kvinnor. Inte svårt att förstå i och för sig. Hela vår uppenbarelse skriker "paxad" och så sexigt är det inte att ligga mage mot mage mot mage med okänd gravid kvinna. Men hela snacket om att gravida är världens vackraste är ju bara religöst rappakalja. Ingen vill ju sätta på oss! Jo, det finns några gubbar någonstans med någon sjuk böjelse men annars. Nada! Längtar till jobbet.
img